Menü Bezárás

PolTech Degreaser

Kategória:

Poltech Degreaser Tisztítószer

A Poltech Degreaser tisztítószer egy erőteljes és hatékony formula, amelyet kifejezetten az olajok, zsírok és egyéb makacs szennyeződések eltávolítására terveztek. Egyedülálló összetételének köszönhetően ez a tisztítószer ideális választás otthoni és ipari felhasználásra egyaránt.

Főbb jellemzők:

  1. Erőteljes tisztítás: A Poltech Degreaser kiválóan alkalmas zsírok, olajok, ragasztók, festékek és egyéb makacs szennyeződések eltávolítására. Felületét tiszta és ragyogóvá varázsolja.
  2. Univerzális használat: Ez a tisztítószer számos felületen használható, beleértve a konyhai pultokat, sütőket, gépeket, autómotorokat, gépészeti berendezéseket és még sok mást. Sokoldalúságának köszönhetően egyetlen termékkel többféle feladatot is elvégezhet.
  3. Környezetbarát összetétel: A Poltech Degreaser környezetbarát formula, amely nem tartalmaz káros vegyi anyagokat vagy szerves oldószereket. Biztonságosan használható bármilyen környezetben, anélkül, hogy károsítaná a környezetet.
  4. Kellemes illat: A Poltech Degreaser kellemes illatú, ami friss és tiszta érzetet hagy maga után a tisztított felületeken.

A Poltech Degreaser tisztítószerrel gyorsan és hatékonyan tisztíthatja meg otthoni vagy munkahelyi környezetét, miközben a környezetet is védi. Bízzon meg ebben a megbízható tisztítószerben, és élvezze a tiszta és friss eredményeket!

pH: 11
Keverési arány: 0,5% – 5%
Kiszerelés: 10L

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PolTech Degreaser” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük